Anvendelse i ældre ejendomme

Til dit sanerings- eller revoneringsprojekt

… findes der endda flere systemvarianter af Schlüter®-BEKOTEC-THERM. Hos planlæggere og også med henblik på objektets statik scorer BEKOTEC-THERM-systemet point pga. de ekstremt lave konstruktionshøjder, dvs. minimal vægt, samt de ultrakorte monteringstider!

Isolering. Opvarmning. Pudslag. Og en stærk letvægter

Schlüter®-BEKOTEC-EN 18 FTS er en kun 23 mm tyk kombination af monteringsplade og trinlydsisolering (kontrollerede 25 db). Denne kombination kan udlægges umiddelbart på et bærende underlag: For eksempel på beton eller en træloftskonstruktion. Både varmerørene og pudslaget iføres efterfølgende ind i pladen.

Sammen med den nødvendige pudslagsoverdækning på 8 mm har Schlüter®-BEKOTEC-EN 18 FTS blot en samlet højde på 31 mm og en mindst mulig vægt på 52 kg/m².

 Resultatet: En stærk løsning, fordi den er let. Den vil du som planlægger blive glad for – også hvad angår objektets statik. Livet kan være så nemt...

Få mere at vide

„Tyndere-bliver-det-ikke-løsningen“ BEKOTEC-EN 12 FK

Schlüter®-BEKOTEC-EN 12 FK er en monteringsplade på kun 12 mm. Med dens underskårne knopper byder BEKOTEC-EN-12 FK på stabilitet for varmerør med 10 mm diameter.

Sammen med pudslaget, som knopperne blot skal overdække med 8 mm, har Schlüter®-BEKOTEC-EN 12 FK en sensationelt lav 20 mm konstruktionshøjde samt en vægt på 40 kg/m².

And the winner is…

And the winner is… Gulvvarmesystemet Schlüter®-BEKOTEC-EN 12 FK passer også godt til renoverings- og saneringsprojekter, hvor de fleste andre systemer pga. deres højde eller vægt for længst har måttet give op. En statik, som kun kan belastes lidt, eller et lille vertikalt råderum er takket være Schlüter®-BEKOTEC-EN 12 FK ikke længere nogen argumenter for at skulle give afkald på et effektivt gulvvarmesystem.

Flad, men effektiv!

Og godt nok stærk. Lad dig ikke narre af de lave konstruktionshøjder af vores belægningskonstruktioner: De kan belastes lige så meget som almindelige pudslagsgulve og kan optage høje trafikbelastninger. Vi har allerede udstyret mange bilforhandlere med Schlüter®-BEKOTEC. Kendsgerningen, at bare en enkelt SUV vejer 3,5 ton, bør give dig ro i sjælen i forhold til dit projekt. Ikke?

Få mere at vide