Komponenter af DITRA-HEAT-E-systemet

Bare elektrisk!

Opvarm gulvet

Med Schlüter®-DITRA-HEAT-E har Schlüter-Systems udviklet et enestående system, med hvilket flader kan opvarmes nemt, individuelt og målrettet.

Forskelligt fra almindelige varmemåtter udlægges varmekablerne i det nye DITRA-HEAT-E-system individuelt i afkoblingsmåtten.

Det ultraflade system til elektrisk gulvtemperering fungerer således også der, hvor anvendelsen af varmtvands-gulvvarmesystemer ikke er mulig af byggetekniske årsager. Et ægte multitalent, som skaber varme fliser alle de steder, hvor andre må give op, eller hvor der kræves en minimal konstruktionshøjde. Den patenterede DITRA-teknologi sørger samtidig for den sikre afkobling.

Siden dens præsentation på BAU 2013 har systemet, der er nem at installere, fået nye fans og venner i hele verden.

 Glæd dig til dejligt varme flader alle de steder, hvor DU ønsker varme. Også på vanskelige underlag – som for eksempel på et trægulv!

Typisk Schlüter Systems!

Siden præsentationen på BAU 2013 har Schlüter®-DITRA-HEAT-E været kendt i hele verden. Håndværkere er begejstrede for den ukomplicerede bearbejdning. Planlæggere bliver inspireret af den fleksible anvendelse, og bygherrer glæder sig over den behagelige og reaktionshurtige varme af det nye fladevarmesystem DITRA-HEAT-E.

Strategien er enkel, men genial: Definer individuelt. Til enhver grundplan.

Sådan fungerer det:

Schlüter®-DITRA-HEAT-E består af en afkoblingsmåtte og et varmekabel (konstruktionshøjde kun 5,5 mm), som kombineres med hinanden direkte på stedet. De flader, der skal tempereres, kan således defineres individuelt og tilpasses til enhver gulvgrundplan. DITRA-HEAT-E er nærmest ideel for en efterfølgende montering samt for renoveringer.

Fra gulvet til væggen! På grund af deres evne til at gemme og lede varme er keramik og natursten ikke blot velegnet til gulvtemperering, men også til anvendelsen på væggen.

 

Produktinformation

8 argumenter for DITRA-HEAT-E

 • 1.Dejlig varm!

  Behageligt indeklima ved hjælp af mild strålingsvarme

 • 2.Præcis!

  Kan styres eksakt takket være digital regulator. Rum for rum. Time for time

 • 3.Billig!

  I anskaffelse, installation og vedligeholdelse.

 • 4.Robust!

  Lang levetid med en ekstrem høj brugstid

 • 5.Komfortabel!

  Nem & hurtig installation lige med bekvem opgradering f.eks. ved renoveringsprojekter

 • 6.Easy!

  Nem at udlægge ved hjælp af varmetrådene i afkoblingsmåtten samt fliselimning med fliseklæber — kompliceret spartling som ved varmemåtter bortfalder.

 • 7.Praktisk!

  Kompletsæt, som stiller alle nødvendige systemkomponenter til rådighed for almindelige rumsituationer

 • 8.Uden irritationer!

  Egnet til allergikere, fordi der på grund af strålingsvarmen ikke hvirvles allergifremkaldende stoffer op