Sanering af et rum

Ved nyudformningen af enkelte rum – for eksempel ved saneringen af et badeværelse – er spørgsmålet for bygherrer ofte: „Gulvvarmesystem eller radiator?" Selv hvis hele det øvrige objekt er udstyret med almindelige radiatorer, byder Schlüter®-BEKOTEC-THERM-systemet i forbindelse med en sanering på muligheden for at udstyre enkelte rum med et moderne vandbaseret gulvvarmesystem.

Vores Schlüter-systemhåndværkere informerer dig gerne om mulighederne for på den måde at give rum yderligere værdi ved saneringen. Eller informer dig uforpligtende i et BEKOTEC® CompetenceCenter i nærheden af dig.

Mønsterbadeværelse uden barrierer

Deutsche Gesellschaft für Gerontotechnik (GGT) tilbyder fagfolk fra industri, handel og håndværk samt forbrugere en omfattende service om emnet „50 plus“. I den varige udstilling „Forum for generationer“ viser GGT i Iserlohn masser af tilbud vedrørende byggeri og boliger uden barrierer.

En del af denne udstilling er også et badeværelse uden barrier, som er udstyret med produkterne og løsningerne fra Schlüter-Systems. Ud over en brusekabine i gulvhøjde med Schlüter®-KERDI-LINE, bølgebeskyttelsesprofilen Schlüter®-SHOWERPROFILE-WS og Schlüter®-DECO-SG-profilen til optagelse af brusekabinevæggen bliver der også præsenteret et Schlüter®-KERDI-DRAIN-afløb til den centrale punktafvanding.

For yderligere komfort på badeværelset sørger gulvfliser, som kan opvarmes hurtigt. Derfor er GGT-badeværelset også udstyret med det tynde og energibesparende gulvvarmesystem Schlüter®-BEKOTEC-THERM. På en fliset siddebænk anvendes derudover den elektriske gulvtemperering Schlüter®-DITRA-HEAT-E.

Vaskebordet samt spejlet over bordet belyses på en elegant måde af den innovative LysProfilTeknik Schlüter®-LIPROTEC. Som en særlig lækkerbisken anvendes der også til afløbet i håndvasken en Schlüter®-KERDI-LINE afvandingsrende.

Som grundlag for arbejdet på hele badeværelset bruges fliseudlægningsunderlaget Schlüter®-KERDI-BOARD. De anvendte fliser stammer fra Agrob Buchtal.

GGT rådgiver dig gerne efter forudgående aftale.

GGT Deutsche Gesellschaft für Gerontotechnik® mbH
Max-Planck-Str. 5
D-58638 Iserlohn

 

www.gerontotechnik.de

Er du overbevist?

Så lær vores kompletsystem Schlüter®-BEKOTEC-THERM at kende!

Schlüter®-BEKOTEC-THERM