Typer af gulvvarmesystemer

Elektrisk eller varmt vand?

Gulvvarmesystemer er fladevarmesystemer. Som regel drives de med varmt vand, som cirkulerer i varmerør. De installeres enten i eller på pudslaget – men usynligt udefra – i gulvkonstruktionen.

Elektriske varmesystemer er et moderne supplement til gulvvarmesystemer med varmt vand. De består af varmekabler, som udlægges direkte under gulvbelægningen i det område, der skal opvarmes. På den måde muliggøres tidsstyret en temporær punktuel opvarmning eller også en opvarmning af gulvbelægninger på stor flade.

Du er ved at overveje, hvilket af de to systemer du skal vælge, hvilket system der passer bedst til dig? Det gode ved det er: Schlüter-Systems passer altid godt! For maksimal fleksibilitet kan begge systemer endda kombineres med hinanden – på den måde finder du garanteret det passende fladevarmesystem til din bolig.

Rådgivning til individuelle løsninger

Vi retter os efter din individuelle situation: Bor du i et nybyggeri? Sanerer du en ældre ejendom? Hvilke gulvbelægninger regner du med at udlægge? Hvordan ser varmesituationen ud p.t.? På baggrund af dette tilbyder vi præcise løsninger. Uanset om du beslutter dig for et vandbaseret eller elektrisk gulvvarmesystem eller en kombination af begge, så er vores kompetente Schlüter-systemhåndværkere altid up-to-date med den nyeste tekniske udvikling. Dertil hører for os viden om innovative systemløsninger — fra energibesparelser til boligkomfort. De er således altid på den sikre side.