• Dank flachem Aufbau lässt sich die Fußbodenheizung BEKOTEC-THERM im Altbau nachrüsten.

Dele

Eftermontering af gulvvarme i en gammel bygning

Ob En fredet kirkebygning eller boligbyggeri fra 60'erne: Schlüter-BEKOTEC-THERM har bidraget til at energi-modernisere gamle bygninger og deres rum i forbindelse med utallige sanerings- og renoveringsprojekter. På grund af den lave konstruktionshøjde og de dermed forbundne lave statiske gulvbelastninger er systemet ideelt som gulvvarme til eftermontering i gamle bygninger.

Flad og let - den ideelle gulvvarme til sanering af gamle bygningerDa pudslaget påføres meget tyndt på BEKOTEC-THERM-systemer, er konstruktionen usædvanlig let og meget lav. Dette er især mærkbart under sanering af gamle bygninger - her er hver millimeter vigtig for gulvkonstruktionen. Men selv ved nybyggeri er en lav konstruktionshøjde en fordel, da dette giver plads til yderligere trinlydsdæmpning.

Til sammenligning: Konventionelle gulvvarmesystemer har et pudslag på mindst 45 mm over varmekablerne. Dette resulterer i en pudsvægt på over 130 kg pr. kvadratmeter. Schlüter-BEKOTEC-systemet er baseret på en tynd gulvkonstruktion, og klarer sig med et pudslag på 8 mm over knopperne. Det slanke resultat: Over 50 procent besparelse pr. kvadratmeter i pudsvægt!

Isolering. Opvarmning. Pudslag.

Schlüter®-BEKOTEC-EN 18 FTS kommt auf eine niedrige Höhe von 23 mm.

Schlüter-BEKOTEC-EN 18 FTS er en kun 23 mm tyk kombination af knoppesystem og trinlydsdæmpning (testet til 25 dB). Denne kombination kan lægges direkte på en bærende undergrund: f.eks. på en beton- eller trækonstruktion. Pladen tilføres derefter både varmerør og pudslag.

En stærk letvægter!

Sammen med det nødvendige pudslag på 8 mm har Schlüter-BEKOTEC-EN 18 FTS en samlet højde på kun 31 mm og en minimal vægt på 52 kg/m². Resultatet: En stærk letvægtsløsning, der vil tilfredsstille dig som planlægger - også hvad angår statistikken for dit projekt. Livet kan være så nemt...

Få mere at vide om Schlüter-BEKOTEC-THERM

"Det bliver ikke tyndere"-løsningen

Schlüter®-BEKOTEC-EN 12 FK baut gerade einmal 12 mm auf - perfekt für Altbau-Sanierungen.

Schlüter-BEKOTEC-EN 12 FK er en tynd monteringsplade på kun 12 mm. Med sine underskårne knopper gør BEKOTEC-EN-12 FK, at varmerør med en diameter på 10 mm sidder godt fast.

Schlüter-BEKOTEC-EN 12 FK opnår sammen med pudslaget, som kun skal dække knopperne med 8 mm, en sensationelt lav installationshøjde på 20 mm og en vægt på 40 kg/m².

Det er ikke nødvendigt at fræse!

Gulvvarmen Schlüter-BEKOTEC-EN 12 FK passer perfekt til en renovering eller sanering. Takket være Schlüter-BEKOTEC-EN 12 FK er en mindre robust statik eller begrænsede installationshøjder ikke længere grund til at undvære en effektiv gulvvarme. Monteringsplade-systemet overflødiggør kompliceret fræsning - kortere konstruktionstider, mindre arbejde!

Flad, men wow!

Det er stærke sager. Lad dig ikke narre af de lave konstruktionshøjder i vores gulvkonstruktioner: De er lige så modstandsdygtige som konventionelle gulvbelægninger og kan absorbere meget høje belastninger. Vi har allerede udstyret mange bilforhandlere med Schlüter-BEKOTEC. Det, at vores system kan bære en SUV på 3,5 ton, burde være nok til, at du kan planlægge dit projekt i ro og mag, ikke?

Energirenovering

I mange tilfælde står bygherrer ved udvikling af enkelte rum - for eksempel ved renovering af badeværelser - over for spørgsmålet: "gulvvarme eller radiatorer?" Selvom ejendommen er udstyret med konventionelle radiatorer, giver Schlüter-BEKOTEC-THERM-systemet mulighed for at eftermontere enkelte rum med et nyt varmesystem som led i saneringen. Dvs. en økonomisk opvarmning, som også sparer energi og skaber ekstra plads.

Planlæggere og bygherrer beslutter, om de vil udstyre hele ejendommen i løbet af renoveringen med en moderne opvarmning, eller om den målrettede energirenovering af enkelte rum skal foretages ved installation af en overfladeopvarmning. Skulle det være nødvendigt at forsegle gulvfladen, er det muligt med en supplerende installation af en Schlüter-DITRA-måtte med lidt ekstra arbejde.

 • Eksempel: Barrierefri badmodel fra Schlüter

  Barrierefri badmodel fra Schlüter

  Barrierefreies Musterbad mit Schlüter-Produkten

  Det tyske selskab for gerontoteknik (GGT) giver eksperter fra industri, handel og håndværk samt interesserede privatpersoner en omfattende service omkring emnet "over 50". I den permanente udstilling "Forum for generationer" viser GGT i Iserlohn mange tilbud vedrørende barrierefrit byggeri og barrierefri bolig.

  En del af denne udstilling er også et barrierefrit badeværelse udstyret med Schlüter-Systems produkter og løsninger. Ud over en brusekabine i gulvhøjde med Schlüter-KERDI-LINE, Schlüter-SHOWERPROFILE-WS sprøjtebeskyttelsesprofil og Schlüter-DECO-SG-profilen til montering af bruseskærmen, vises også et Schlüter-KERDI-DRAIN-afløb som centralt punktafløb.

  Gulvfliser, som kan varmes hurtigt op, giver ekstra komfort i badeværelset. Derfor er GGT-badeværelset også udstyret med vores tynde og energibesparende gulvvarme Schlüter-BEKOTEC-THERM. På en flisebænk anvendes også den elektriske gulvtemperaturregulering Schlüter-DITRA-HEAT-E.

  Håndvask og spejl har elegant belysning med den innovative lysprofilteknik Schlüter-LIPROTEC. Som en særlig "godbid" anvendes en Schlüter-KERDI-LINE afløbskanal også til afløb i vasken.


  Fliseunderlaget Schlüter-KERDI-BOARD danner grundlag for arbejdet i hele badeværelset. De anvendte fliser er fra Agrob Buchtal.

  GGT Deutsche Gesellschaft für Gerontotechnik® mbH
  Max-Planck-Str. 5
  58638 Iserlohn

Ein neues Duscherlebnis: Warme Wandlfliesen in der Dusche mit DITRA-HEAT-E.

Varme fliser på væg og gulv i det renoverede badeværelse

Den elektriske overfladeopvarmning Schlüter-DITRA-HEAT-E er også perfekt til eftermontering i gamle bygninger. Systemet fungerer som et supplement til eksisterende varmesystemer og giver effektiv overfladeopvarmning til fodvarme fliser foran vasken eller til behagelig varme i bruseren. Det tynde varmesystem leveres som et komplet system, inkl. tætning med en imponerende lav konstruktionshøjde på 5,5 mm.

Eftermontering af gulvvarme: omkostninger

Med vores omkostningsberegner kan du hurtigt og uforpligtende beregne de mulige omkostninger ved en BEKOTEC-THERM gulvvarme.

Dele

Endlich barfuß über warme Fliesen laufen - dank einer Fußbodenheizung von Schlüter!

Lær vores kompletsystem Schlüter®-BEKOTEC-THERM at kende!

Schlüter®-BEKOTEC-THERM