• Schlüter-BEKOTEC-THERM er gulvvarme til maksimal komfort med minimalt energiforbrug. Få et overblik over de grundlæggende funktioner og fordele i vores korte video.

  • Økonomisk
  • Reagerer hurtigt
  • Lav monteringshøjde
  • Varmer og køler
  • Velegnet til mange gulvbelægninger

Dele

Schlüter®-BEKOTEC-THERM

Die Warmwasser-Fußbodenheizung Schlüter-BEKOTEC-THERM punktet durch die niedrige Aufbauhöhe.

Schlüter-BEKOTEC-THERM er vandførende gulvvarme med knoppesystem. Den patenterede gulvkonstruktion med innovativ varmeteknologi gør systemet til et sparsomt, hurtigreaktivt klimagulv med en særligt lav fremløbstemperatur.

Selv under installationen har BEKOTEC-THERM mange fordele takket være sin hurtige og ukomplicerede installation. I kombination med regenerative energikilder skaber den energibesparende vandgulvvarme maksimal effektivitet og velvære.

<p>Fordele med BEKOTEC-THERM</p>

 • Lavt energiforbrug, lave varmeomkostninger.

  Der spares energi og penge

  Geld und Energie sparen mit Schlüter Fußbodenheizungen!

  I forhold til et konventionelt varmesystem har overfladevarme halvdelen af vandtemperaturen, fordi forskellen mellem den opvarmede overflade og omgivelsesluften ikke behøver at være så høj for at opnå en effektiv rumopvarmning. Vandets fremløbstemperatur kan således være flere grader lavere. Resultatet: Du sparer 2 % energi pr. grad - det har en direkte effekt på varmeregningen.

  Billig at anskaffe og billig i drift

  På grund af systemkonceptet kan keramik-klimagulvet BEKOTEC-THERM installeres hurtigt og nemt, hvilket sparer tid og materiale under installationen. Systemet svarer sig også på lang sigt: Det keramiske klimagulv kræver betydeligt mindre energi under drift end radiatorer og sparer dermed penge hver måned.

  Temperaturer, der føles højere

  Da den milde strålevarme fra overfladerne opfattes som særligt behagelig, kan rumtemperaturen være cirka to grader lavere end med almindelige radiatorer. Den følte temperatur er den samme - således sparer du energi.

  Moderne kondenserende teknologi og Schlüter®-BEKOTEC-THERM

  Den effektive stigning i energiforbruget er baseret på brug af latent varme bundet i røggas-vanddamp (overskud ved delvis kondensering).).

  Vanddampen opstår ved forbrænding af gas og olie. Varmen, der er til stede i udstødningsgassen, undslipper ved normale lavtemperaturkedler ubrugt sammen med vanddampen gennem skorstenen i miljøet. I kondenserende kedler kan dampen kondenseres ved en varmeveksler i udstødningsgasstrømmen og således give energi til opvarmning efter forbrændingsprocessen.

  Denne effekt kan kun anvendes effektivt ved lave tilbageløbstemperaturer. Schlüter-BEKOTEC-THERM keramisk klimagulv forbedrer energiforbruget ved anvendelse af kondenseringsteknologi med lave systemtemperaturer.

 • Flad struktur. Kort installationstid.

  Lav monteringshøjde = ringe pudslag = kort installationstid

  Flache Höhe: Schlüter-BEKOTEC-THERM passt in jedes Heizungsprojekt!

  Sanering af gamle bygninger eller privat bolig i nybyggeri: Takket være den meget lave installationshøjde passer Schlüter-BEKOTEC-THERM til dit byggeprojekt og garanterer dig korte konstruktionstider - således kan fliserne til dit keramiske klimagulv installeres på Schlüter-DITRA-afkoblingsmåtten, umiddelbart efter at pudslaget er gangbart.

  Det er ikke så mærkeligt, at BEKOTEC-systemet er populært blandt smarte planlæggere og bygherrer, når det handler om hurtig bygningskonstruktion!

  Spar værdifuld tid

  Fordelene ved vores patenterede Schlüter-BEKOTEC-THERM-system:

  • Ingen lang ventetid på, at pudslaget er tørt
  • Møjsommelig belægningsopvarmning er overflødig
  • Mindre materiale = hurtigere konstruktionstid
  • Samlet set kan der spares op til seks ugers konstruktionstid
  • Ingen problemer med koordinering og kompatibilitet, da alle komponenter i dit varmesystem kommer fra Schlüter-Systems
   

  Godt at vide!

  Schlüter-BEKOTEC-THERM har i årevis bevist sit værd, både hjemme og i udlandet. LEED-certificeringen af vores administrationsbygninger i Montreal og det, at vores uddannelsescenter er blevet tildelt platin-certifikatet af DGNB (tysk forening for bæredygtigt byggeri), bekræfter bæredygtigheden af Schlüter-BEKOTEC-THERM. Helt objektivt!

 • Perfekt til sanering og modernisering.

  Moderniser opvarmning med Schlüter

  Da Schlüter-BEKOTEC-THERM kun fylder minimalt, sparer du ca. 70 kilo pudsmasse pr. kvadratmeter i forhold til almindelige gulvvarmesystemer.

  Dette ekstra slanke resultat er derfor ideelt til renoverings- og moderniseringsprojekter. Vores keramiske klimagulv kan installeres fra en installationshøjde på 20 mm op til toppen af pudslaget. En installation er derfor også mulig i tilfælde, hvor andre gulvvarmesystemer er blevet udelukket af strukturelle årsager.

  Den lave monteringshøjde for Schlüter-BEKOTEC-THERM fungerer også ved en "skånende" renovering - rumhøjden påvirkes kun ubetydeligt, systemet kan også lægges på eksisterende fliser eller direkte på pudslaget.

  Fordele for statik og byggestruktur

  Schlüter-BEKOTEC-THERM giver dig også fordele i forhold til statik og byggestruktur! Det er nemt at regne ud:

  • Mindre overfladevægt betyder mindre statisk belastning for din bygning.
  • Mindre pudsmasse betyder mindre fugt i byggefasen.

   

  Godt at vide!

   

  Ud over keramiske fliser og natursten er det også muligt at anvende andre belægningsmaterialer såsom parket, laminat eller tæpper: Lad din fantasi løbe af med dig!

  Umiddelbart efter at cementpudslaget er gangbart, kan Schlüter-DITRA eller Schlüter-DITRA-DRAIN 4 klæbes på og flisebelægningen lægges på. Ved calciumsulfatpudslag skal restfugten være nede på ca. 2 %.

   

 • Hurtig reaktionstid.

  Hurtigere varme!

  Durch die geringe Höhe ist die Fußbodenheizung besonders reaktionsschnell.
  Durch die geringe Höhe ist die Fußbodenheizung besonders reaktionsschnell.

  Links: Aufheizverhalten einer konventionellen Fußbodenheizung - rechts: Aufheizverhalten von Schlüter®-BEKOTEC-THERM

  På grund af den ekstremt høje effektivitet og den lave struktur kan tyndlags-systemet reagere hurtigere på temperaturændringer end konventionelle systemer, da varmen i pudslaget frigives nær overfladen.

  Således er det keramiske klimagulv ideelt til drift med økologiske, regenerative varmegeneratorer såsom varmepumper. Stort plus: Selv med konventionelle varmegeneratorer skåner de lave fremløbstemperaturer miljøet og din tegnebog.

  Sådan kan du drage fordel af det patenterede Schlüter-BEKOTEC-THERM-system:

  • Niveauet af fremløbstemperaturen ved konventionelle radiatorsystemer var tidligere 90-70 °C - ved Schlüter-BEKOTEC-THERM er det i gennemsnit ca. 30 °C!
  • Med sammenkoblede luftkanaler i Schlüter-DITRA-kompositafkoblingen fordeles varmen særdeles hurtigt og jævnt.
  • Selv energibesparende natsænkning kan indstilles i BEKOTEC-THERM-systemet.
  • Schlüter-BEKOTEC-THERM er den ideelle partner til kombinationen med varmepumpe og solarteknik, hvis energi også er tilstrækkelig til at opvarme varmt vand til badeværelset og køkkenet.
 • Arealforøgelse fra udeladte radiatorer.

  Klodsede, pladsforbrugende radiatorer på væggene er en saga blot med gulvvarme. Fordi denne gør sit arbejde i det skjulte, under gulvbelægningen. For dig betyder dette: mere boligareal.

 • Indeklima til trivsel.

  Velværevarme kræver overflade!

  Mennesker finder varme særligt behageligt, når...

  • ...varmen ikke ledsages af træk.
  • ...der er den mindst mulige temperaturforskel mellem omgivelsesluft og væg- og loftoverflader.
  • ...hovedet og fødderne har omtrendt samme temperatur.

  En væg-, lofts- eller gulvvarme har alle disse fordele. Da et særligt stort område opvarmes i forhold til en klassisk radiator, er der næsten intet behov for luftbevægelser til fordeling af varmen.

  Samtidig skal gulv og vægge ikke opvarmes af luften, og derfor kan overfladeopvarmning fungere med en temperaturforskel fra omgivelsesluften på kun få grader. Og fordi temperaturgradienten er så lille, vil du opdage, at gulvvarme er behageligt også om sommeren, når dit hoved er køligt.

 • Opvarmning om vinteren, køling om sommeren.

  Opvarmning og afkøling med ét system

  Mere end du forventer

  Mit einer reversiblen Wärmepumpe kann BEKOTEC-THERM im Sommer zum Kühlen eingesetzt werden.

  Med vores gulvvarme er kolde fliser på kolde dage om vinteren eller efteråret ikke længere et problem for dig. BEKOTEC-THERM er det perfekte varmesystem til at holde dig varm, selv ved frysende temperaturer, samtidig med at du opvarmer komfortabelt og økonomisk. Du går ikke længere på kolde fliser, og har permanent varme fødder om vinteren og en ideel lufttemperatur tilpasset dine behov.

  Køling om sommeren

  Hvis temperaturerne fra maj til september får dig til at svede meget, kan du bruge BEKOTEC-THERM til mild afkøling ved blot at skifte varmestyringen til kølemodus. Således kan du med vores gulvvarme nemt holde din bolig permanent kølig via overfladetemperaturstyring. Kølesystemer fra BEKOTEC-THERM kan sænke rumtemperaturen med op til 3 °C sammenlignet med ikke-kølede rum.

  Den tilsvarende styringsteknologi er en del af BEKOTEC-THERM produktsortimentet. For eksempel anvendes reversible varmepumper til afkøling.

 • Jævn varme.

  Hurtig velvære: Afkoblingsmåtten Schlüter-DITRA har luftkanaler, som ligger direkte under fliserne. Således fordeles varmen særdeles jævnt og effektivt.

  Schlüter®-BEKOTEC-THERM er dermed et hurtigt reagerende keramisk klimagulv, som kan drives på en energibesparende måde med en meget lav fremløbstemperatur. Dette er muligt med den særligt tynde pudslagskonstruktion.

  Jævn varme via luftkanaler

  Selv med større lægningsintervaller af varmerør opvarmes vores keramiske klimagulv hurtigt til den ønskede temperatur. Med os står du altid med begge fødder på en behageligt tempereret gulvbelægning.

 • Lang levetid.

  Smart. Sikkert. Lang levetid.

  Fliser og natursten er smukke og eksklusive. De er også nemme at rengøre og ekstremt slidstærke. De har næsten ingen slitage. Især hvis de lægges på det rigtige underlag: Med den patenterede BEKOTEC-undergrund skaber vi en lavspændingskonstruktion, som effektivt forhindrer revner og deformation.

  Flisoverflader er velegnede til daglig brug, lette at rengøre, ildfaste og ekstremt belastbare. Selv bilforhandlere, som har en ekstremt høj belastning, stoler på vores patenterede Schlüter-BEKOTEC-THERM-system.

  Gode grunde til BEKOTEC-THERM:

  • Flisebelægninger er permanent smukke og funktionelle.
  • Sprækker og deformationer har ingen chance.
  • En høj mulig belastning er garanteret.
  • Keramiske belægninger er hygiejnisk set perfekte.
  • Overfladerne er ildfaste.
 • Velegnet til regenerative energikilder

  Overfladeopvarmning er fremtiden.

  BEKOTEC-THERM eignet sich perfekt für den Einsatz mit regenerativen Energiequellen.

  De lave fremløbstemperaturer gør overfladeopvarmning ideel til drift med økologiske regenerative varmegeneratorer såsom varmepumper eller i kombination med solarteknologi.

  Varmepumper og Schlüter®-BEKOTEC-THERM

  BEKOTEC keramisk klimagulv scorer her tre gange! Dens ekstremt lave fremløbstemperaturer resulterer i:

  • Reduktion af strømforsyningen til varmepumpens funktion
  • Forbedring af sæsonydelsesfaktoren og dermed et højere energiudbytte i hele fyringssæsonen
  • En hurtigere afskrivning
  • Permanent lave driftsomkostninger

  Solarteknik og Schlüter®-BEKOTEC-THERM

  Årsnyttevirkningen af et solkraftanlæg, som er integreret i bygningens opvarmning, stiger med hver grad mindre systemtemperatur. På grund af gulvvarmens lavere fremløbstemperaturer kan solkraftanlægget derfor bruges meget længere til rumopvarmning, end det er muligt med radiatorer. Boligopvarmningen kan derfor dækkes eller understøttes på solrige vinterdage med et passende stort solkraftanlæg. Schlüter-BEKOTEC-THERM keramisk klimagulv forbedrer energiforbruget ved anvendelse af solarteknik.

  Resultatet overbeviser på flere måder:

  • Lavere fremløbstemperaturer kan bruges længere til rumopvarmning ved overfladeopvarmning.
  • Årsnyttevarigheden stiger. Således opnås et højere energiudbytte i hele fyringssæsonen.
  • Afskrivningsperioden for systemet forkortes.
  • Kravene i energibesparelsesforordningen (ENEV) og kravene i energibesparelsesloven (ENEG) er opfyldt.

Den rigtige gulvvarme til ethvert behov

Perfekt skræddersyet til dine behov: Schlüter-BEKOTEC-THERM fås i 4 versioner med forskellige installationshøjder, med varme- eller støjisolering.

Schlüter-BEKOTEC-EN P/PF

Versionen med isolering

Schlüter-BEKOTEC-EN P/PF

Med integreret isolering (DEO 033) til anvendelse på arealer med krav om varmebeskyttelse, for eksempel på gulvplader.

 • Konstruktionshøjder: 52 - 69 mm
  (eksklusiv DITRA-isoleringsmåtte)
 • Med integreret termisk isolering
 • Overfladevægt fra 57 kg/m²
 • Udlægningsmønster 75 mm
 • Varmeeffekt op til 100 W/m²
Schlüter-BEKOTEC-EN F

Den alsidige version

Schlüter-BEKOTEC-EN F

Universel konstruktion til anvendelse med og uden (trinlyds-)isolering. Lav konstruktion, ideel til nybyggeri og renovering.

 • Konstruktionshøjder: 31 - 48 mm
  (eksklusiv DITRA-isoleringsmåtte)
 • Uden isolering, men kombinering med isolering er mulig
 • Overfladevægt fra 57 kg/m²
 • Udlægningsmønster 75 mm
 • Varmeeffekt op til 100 W/m²
 • Nu også selvklæbende (Peel & Stick)
Schlüter-BEKOTEC-EN FTS

Den stille version

Schlüter-BEKOTEC-EN FK

Til optimering af trinlyds-reducering kan du med vores system opnå op til 25 db trinlydsforbedring i overensstemmelse med DIN EN ISO 10140-1.

 • Konstruktionshøjder: 31 - 43 mm
  (eksklusiv DITRA-isoleringsmåtte)
 • Integreret trinlydsisolering
 • Overfladevægt fra 52 kg/m²
 • Udlægningsmønster 50 mm
 • Varmeeffekt op til 100 W/m²
Schlüter-BEKOTEC-EN FK

Letvægts-versionen

Schlüter-BEKOTEC-EN FK

Du opnår minimal vægt med vores letteste og fladeste konstruktion. En yderligere vægtreduktion er mulig; spørg os til råds om dette.

 • Konstruktionshøjder: 20 - 27 mm
  (eksklusiv DITRA-isoleringsmåtte)
 • Limet til overfladen
 • Overfladevægt fra 40 kg/m²
 • Udlægningsmønster 50 mm
 • Varmeeffekt op til 100 W/m²
 • Nu også selvklæbende (Peel & Stick)
Hvordan fungerer BEKOTEC-THERM?

System-struktur

BEKOTEC-THERM steht in verschiedenen Aufbauhöhen zur Verfügung.

Grundlaget for BEKOTEC-THERM gulvvarme er puds-monteringspladen Schlüter-BEKOTEC-EN, som fås i forskellige monteringshøjder. Førsteklasses BEKOTEC-THERM-HR varmerør er fastspændte mellem knobberne, hvorefter konventionel puds anvendes. Samlet set er den minimale konstruktionshøjde op til pudsens overkant mellem 20 mm (EN 12 FK) og 52 mm (EN). På grund af den lave højde kræver gulvvarmen en lav fremløbstemperatur (kun 27 til 32 °C) og sparer energiomkostninger i kombination med moderne varmeteknologi.

Kan tilsluttes til mange varmeanlæg

Med varmekredsfordeleren Schlüter-BEKOTEC-THERM-HV/DE er det muligt at tilslutte systemet til næsten ethvert varmeanlæg. På grund af det lave energibehov er varmesystemet ideelt til drift med regenerative energikilder såsom varmepumper eller solkraftanlæg. Hvis der bruges regenerative energikilder, viser gulvvarmen også hele sit energibesparende potentiale: Ifølge en undersøgelse fra Teknisk Universitet Dresden er potentialet for besparelser op til 9,5% - det kan din tegnebog mærke.

Kortere konstruktionstider 

På grund af installationen af Schlüter-BEKOTEC-THERM er der næsten ingen ventetid mellem byggeafsnittene: Varmerørene lægges mellem knopperne, pudslaget reduceres til et minimum, og DITRA-måtterne gør det muligt at lægge keramik, umiddelbart efter at pudslaget er gangbart. Med Schlüter-BEKOTEC undgår man også den langsommelige belægningsopvarmning, hvilket forkorter ventetiden, indtil fliserne kan lægges, betydeligt. Schlüter-Sytems tilbyder også den udførende håndværker 5 års garanti på hele systemet.

Systemets enkelte bestanddele

Kendetegnende for alle BEKOTEC-systemer.

 1. Schlüter®-BEKOTEC-EN
  Cementgulvplade med noprer til installation af Schlüter-varmerør
 2. Schlüter®-BEKOTEC-BRS
  Kantbånd
 3. Schlüter®-BEKOTEC-THERM-HR
  Varmerør
 4. Schlüter®-BEKOTEC-THERM-HV
  Fordeler-unit i rustfrit stål med tilslutningstilbehør
 5. Schlüter®-BEKOTEC-THERM-VS
  Fordelerskab
 6. Schlüter®-BEKOTEC-THERM-ER
  Rumsensor
 7. Schlüter®-BEKOTEC-THERM-ESA
  Telestat
 8. Schlüter®-BEKOTEC-THERM-EBC
  Basismodul "Control" med tilslutningsmodul
 9. Schlüter®-BEKOTEC-THERM-EET
  Timerenhed (ekstraudstyr)
 10. Schlüter®-DITRA
  Samlingstætning, isolering, damptrykudligning, varmefordeling

Fleksibel reguleringsteknik i tre trin

 • 1.1 ER/WL – Rumsensor, trådløs. Rumsensor til trådløs temperaturregulering. Apparatet overfører den aktuelle rumtemperatur og den indstillede nominelle værdi trådløst til tilslutningsmodulet EAR/WL.
  eller:
  1.2 ER – Rumsensor, kabel. Rumsensor temperaturregulering med ledningstilslutning. Apparatet overfører den aktuelle rumtemperatur og den indstillede nominelle værdi til tilslutningsmodulet EAR.
  og:
  2.1 EBC – Basismodulet "Control". Basisenhed til styring af rumreguleringen. Både trådløse tilslutningsmoduler samt dem med ledningstilslutning til rumsensorerne kan tilsluttes til basismodulet ”Control”. På den måde kan ligeledes blandingsinstallationer og eftermonteringer nemt implementeres. Basismodulet forsyner de ledningstilsluttede rumsensorer med 5 V lavspænding og aktiverer de tilsluttede telestater med 230 V vekselstrøm via de pågældende tilslutningsmoduler.
  optional:
  2.2 EET – Timerenhed. Den valgfrie timer-enhed EET er beregnet til tidsstyring af temperatursænkningen. Den kan frakobles til manuel programmering og derefter tilsluttes til basismodulet ”Control” igen. Under sænkningsfaserne forekommer der en temperatursænkning på ca. 4 °C. Som følge af BEKOTEC-THERM-keramik-klimagulvets hurtige reguleringsevne opfylder timer-enheden kravene i energisparebekendtgørelsen (EnEV), med henblik på hurtigt regulerbare systemer.

  1.1 ER/WL – Rumsensor, trådløs. Rumsensor til trådløs temperaturregulering. Apparatet overfører den aktuelle rumtemperatur og den indstillede nominelle værdi trådløst til tilslutningsmodulet EAR/WL.
  eller:
  1.2 ER – Rumsensor, kabel. Rumsensor temperaturregulering med ledningstilslutning. Apparatet overfører den aktuelle rumtemperatur og den indstillede nominelle værdi til tilslutningsmodulet EAR.
  og:
  2.1 EBC – Basismodulet "Control". Basisenhed til styring af rumreguleringen. Både trådløse tilslutningsmoduler samt dem med ledningstilslutning til rumsensorerne kan tilsluttes til basismodulet ”Control”. På den måde kan ligeledes blandingsinstallationer og eftermonteringer nemt implementeres. Basismodulet forsyner de ledningstilsluttede rumsensorer med 5 V lavspænding og aktiverer de tilsluttede telestater med 230 V vekselstrøm via de pågældende tilslutningsmoduler.
  optional:
  2.2 EET – Timerenhed. Den valgfrie timer-enhed EET er beregnet til tidsstyring af temperatursænkningen. Den kan frakobles til manuel programmering og derefter tilsluttes til basismodulet ”Control” igen. Under sænkningsfaserne forekommer der en temperatursænkning på ca. 4 °C. Som følge af BEKOTEC-THERM-keramik-klimagulvets hurtige reguleringsevne opfylder timer-enheden kravene i energisparebekendtgørelsen (EnEV), med henblik på hurtigt regulerbare systemer.

 • 2.3 EAR/WL – Tilslutningsmodul, trådløs. Moduler til tilslutning af 2 eller 6 ER/WL trådløse rumsensorer. Tilslutningsmodulerne kan kombineres ved enkel tilslutning. På den måde er det muligt, på en enkel måde, at tilpasse og udvide antallet af rum og varmekredse med tilhørende telestater, der skal reguleres. Det er muligt at tilslutte 4 telestater til hver kanal på tilslutningsmodulet. En kombination med tilslutningsmodul EAR med ledningstilslutning er også mulig.
  eller:
  2.4 EAR – Tilslutningsmodul, kabel. Moduler til tilslutning af 2 eller 6 ledningstilsluttede ER rumsensorer. Tilslutningsmodulerne kan ganske enkelt tilsluttes og kombineres med hinanden. På den måde er det muligt, på en enkel måde, at tilpasse og udvide antallet af rum og varmekredse med tilhørende telestater, der skal reguleres. Det er muligt at tilslutte 4 telestater til hver kanal på tilslutningsmodulet. En kombination med trådløs tilslutningsmodul EAR/WL er også mulig.
  og:
  3.1 ESA – Telestater. Schlüter-telestaterne regulerer flowet i de enkelte returventiler i fordeler-unitten (en telestat regulerer en varmekreds). De er udstyret med optisk funktionsvisning og ventil-tilpasningskontrol. Samlingen udføres ved ganske enkel tilslutning.

  2.3 EAR/WL – Tilslutningsmodul, trådløs. Moduler til tilslutning af 2 eller 6 ER/WL trådløse rumsensorer. Tilslutningsmodulerne kan kombineres ved enkel tilslutning. På den måde er det muligt, på en enkel måde, at tilpasse og udvide antallet af rum og varmekredse med tilhørende telestater, der skal reguleres. Det er muligt at tilslutte 4 telestater til hver kanal på tilslutningsmodulet. En kombination med tilslutningsmodul EAR med ledningstilslutning er også mulig.
  eller:
  2.4 EAR – Tilslutningsmodul, kabel. Moduler til tilslutning af 2 eller 6 ledningstilsluttede ER rumsensorer. Tilslutningsmodulerne kan ganske enkelt tilsluttes og kombineres med hinanden. På den måde er det muligt, på en enkel måde, at tilpasse og udvide antallet af rum og varmekredse med tilhørende telestater, der skal reguleres. Det er muligt at tilslutte 4 telestater til hver kanal på tilslutningsmodulet. En kombination med trådløs tilslutningsmodul EAR/WL er også mulig.
  og:
  3.1 ESA – Telestater. Schlüter-telestaterne regulerer flowet i de enkelte returventiler i fordeler-unitten (en telestat regulerer en varmekreds). De er udstyret med optisk funktionsvisning og ventil-tilpasningskontrol. Samlingen udføres ved ganske enkel tilslutning.

Lægning af BEKOTEC-THERM


Systemløsninger

 

Tekniske oplysninger om systemet P/PF F F-PS FTS FK FK-PS
Systemhøjde (inkl. DITRA) i mm  57 - 74 36 - 53  36 - 53 36 - 48  25 - 32  25 - 32
Højde for noprede plader i mm 44  23  23 18 + 5  12  12
Cementgulvhøjde i mm 8 - 25 8 - 25 8 - 25 8 - 20  8 - 15  8 - 15
Rørdiameter i mm 16  14  14 | 16 12  10  10
Udlægningsafstande i mm 75 - 300 75 - 300 75 - 300 50 - 300 50 - 300 50 - 300
Varmerørbehov i m/m² 13,33 - 3,33 13,33 - 3,33 13,33 - 3,33 20 - 3,33 20 - 3,33 20 - 3,33
Maks. varmeeffekt i W/m²
(RT 20°C / VT 40°C)
140 - 40  130 - 40  130 - 40
140 - 40
145 - 30  145 - 30  145 - 30
Maks. varmekredslængde i m
(RT 20°C / VT 40°C)
47 - 101  54 - 107  - 57 - 91  47 - 67  -
Min. overfladevægt i kg/m² 57  57  57 52  40  40
Min. gulvvolumen i l/m² 28,5  28,5  28,5 26  20  20
Maks. nyttelast i kN/m² op til 5  op til 5  op til 5 op til 5  op til 5  op til 5

Mere om BEKOTEC-THERM</br></br>

 • Downloads

  I downloadområdet finder du prislister, datablade og yderligere informationer til bygherrer, håndværkere, forhandlere, arkitekter og planlæggere.

  Til downloads
 • Varmekredsberegner

  Du kan få hjælp til planlægningen af keramik-klimagulvene af Schlüters varmecirkulationsmåler. Ved hjælp af den kan du udregne behovet for materialer til projektet individuelt ved hjælp af forskellige måleværdier.

  Beregn varmekreds
 • Tilbudsregner

  Hvad koster Schlüter-BEKOTEC-THERM? Beregn prisen på din nye gulvvarme, altomfattende og uforpligtende. Beregn omkostningerne nu

Dele