Dele

Installation af gulvvarme i nybyggeri

Til dit nybyggeri tilbyder Schlüter-Systems to overbevisende løsninger til vandførende gulvvarmesystemer med forskellige installationshøjder:

  • Schlüter-BEKOTEC-EN
  • Schlüter-BEKOTEC-F

 

Vores gulvkonstruktioner er hurtigt lagt og er også yderst robuste - mange bilforhandlere og udstillingsbygninger bruger BEKOTEC-konstruktioner. For begge varianter af vores gulvvarmesystem danner en hurtig og let lagt monteringsplade grundlaget for et tyndt pudslag. Den optager også varmerørene til din overfladeopvarmning, som simpelthen fastspændes mellem knopperne. Efter ønske kan der installeres en isolering under varmeoverfladen.

 

Vælg den ønskede installationshøjde: 52 mm eller 31 mm?

  • Schlüter®-BEKOTEC-EN

    Schlüter-BEKOTEC-EN har inkl. pudslaget, der kun skal dække monteringspladen med 8 mm, en samlet installationshøjde på 52 mm.
  • Schlüter®-BEKOTEC-F

    Schlüter-BEKOTEC-F underbyder igen dette mål med 21 mm og når en samlet installationshøjde på kun 31 mm.

Spar byggetid, og flyt op til 6 uger tidligere ind i dit nye hjem!

På grund af den patenterede opbygning af vores gulvvarmesystemer er der normalt ingen ventetid på, at pudslaget er klar til lægning, eller på den såkaldte "belægningsopvarmning". I øvrigt sparer du med BEKOTEC-THERM ikke kun op til seks ugers konstruktion, men også høje varmeomkostninger, idet du har besluttet dig for en bæredygtig opvarmningsmetode.

Vil du eftermontere gulvvarme? Ikke noget problem. Vores varmesystemer kan også nemt installeres ved sanering i gamle bygninger. Så du behøver ikke at anbringe klodsede radiatorer på væggene og sparer meget plads, meget tid - og frem for alt mange penge.

Referenceprojekter for lægning i nybyggeri

Bo på højt niveau med gulvvarme fra Schlüter - vores varmesystemer bruges i spektakulære nye byggeprojekter:

Velegnet til regenerative energikilder

Til opvarmning og afkøling af bygninger er der i dag energiproducenter tilgængelige, som muliggør en effektiv anvendelse af regenerative energikilder (f.eks. omgivende varme og solenergi). Det største potentiale for at spare energi og omkostninger er varmesystemer med så lav systemtemperatur som muligt – som BEKOTEC-THERM. Det keramiske klimagulv fra Schlüter giver ideelle betingelser for brug af varmepumper, solteknologi og kondenseringsteknologi.

Dele

Endlich barfuß über warme Fliesen laufen - dank einer Fußbodenheizung von Schlüter!

Lær vores kompletsystem Schlüter®-BEKOTEC-THERM at kende!

Schlüter®-BEKOTEC-THERM