Dele

Systemer & komponenter

Det hele er mere end blot summen af de enkelte dele. Selvfølgelig gælder dette især for komplekse systemer som vores Schlüter-BEKOTEC-THERM gulvvarmesystem. Ikke desto mindre er kvaliteten af systemkomponenterne et afgørende kriterium for beslutningen om gulvvarme. Godt at vide, at du med Schlüter-Systems får ægte mærkekvalitet "Made in Germany".

Dette gælder både for vandgulvvarmen Schlüter-BEKOTEC-THERM samt for vores elektriske gulvvarme Schlüter-DITRA-HEAT-E. På de følgende sider finder du nyttige oplysninger om alle komponenter, der er en del af vores innovative varmesystemer.

 • Schlüter®-BEKOTEC-THERM

  Vores ekstra flade varmtvands gulvvarme Schlüter-BEKOTEC-THERM tilbyder effektiv system-opvarmningsteknik - fra varmerør til de nyeste styrings- og reguleringsenheder.

  Få mere at vide om Schlüter-BEKOTEC-THERM
 • Schlüter®-DITRA-HEAT-E

  Den elektriske gulv- og vægvarme Schlüter-DITRA-HEAT-E reducerer afkobling og varmesystem til kun 5,5 mm samlet højde - ideelt til varme fliser i badeværelset!

  Få mere at vide om Schlüter-DITRA-HEAT-E
 • Referenceprojekter

  BEKOTEC-THERM overbeviser som et varmesystem i moderne nybyggeri såvel som i gamle bygninger fra tidligere århundreder - se vores referencer! Til referenceprojekterne

Dele