• Wärme aus dem Boden - in unserem Ratgeber zum Thema Fußbodenheizung erfahren Sie mehr.

Dele

Guide til gulvvarme

Behagelig varme, nem installation og lavt energiforbrug: Gulvvarme giver mange fordele og er velegnet til brug i både nye og gamle bygninger. Ud over vandførende varmesystemer tilbyder Schlüter-Systems også el-gulvvarme. I vores guide finder du ud af, hvilket system der passer bedst til dine behov.

Emneoversigt:

Fordele ved gulvvarme
Struktur og Funktion
Egnede gulvbelægninger og gulvkonstruktioner
Lægning i nybyggeri
Eftermontering i gamle bygninger

Fußbodenheizungen geben Wärme großflächig ab - das spart Energie.

Vandførende gulvvarme består af varmerør, der lægges under gulvbelægningen i pudslaget. Varmefordelingen i rummet foregår via en varmekredsfordeler, som regulerer frem- og returløb af det cirkulerende varme vand i rørene. Rumsensorer og kontrolmoduler bruges til nem styring af opvarmningstider og temperaturer. Perfekt som et komplet varmesystem i alle rum med egnede gulvbelægninger.

Schlüter-BEKOTEC-THERM er et vandledet varmesystem, der forener belægningskonstruktion og vægvarme. Puds-monteringspladen Schlüter-BEKOTEC-EN fås i forskellige varianter og tjener som belastningsfordelingslag, trinlydsdæmpning og præcist monteret bærebane til varmerørene. Med varmekredsfordeleren Schlüter-BEKOTEC-THERM-HV/DE er det muligt at tilslutte systemet til næsten ethvert varmeanlæg.

Få mere at vide om Schlüter-BEKOTEC-THERM

Die elektrische Boden- und Wandheizung DITRA-HEAT-E sorgt für behagliche Wärme.

El-gulvvarme består af varmekabler, der lægges direkte under gulvbelægningen i det område, der skal opvarmes. Temperaturregulering samt kontrol af til- og frakoblingstider kan bekvemt styres via en termostat. Elvarmesystemer er særligt velegnede til hurtig målrettet opvarmning af mindre arealer, hvilket gør dem ideelle til barfodsområder i flisebelagte badeværelser såsom foran håndvasken, badekaret og brusekabinen.

Schlüter-DITRA-HEAT-E er en tynd elektrisk gulv- og vægvarme. Som bærebane til varmekablerne bruges den velkendte afkoblingsmåtte Schlüter-DITRA-HEAT, som også tjener som afkobling, tætning, trinlydsdæmpning, belastningsfordelingslag og damptrykudligningslag til naturstens- og flisegulve. Systemet er meget velegnet til saneringer med den meget lave samlede højde på 5,5 mm og fås som et komplet sæt eller som enkelte komponenter. Perfekt som et fuldbyrdigt varmesystem og som et supplerende varmesystem til planlagt, selektiv opvarmning (f.eks. om morgenen i badeværelset foran håndvasken).

Få mere at vide om Schlüter-DITRA-HEAT-E

Schlüter gulvvarmesystemer i brug

  • Referenceprojekter

    BEKOTEC-THERM overbeviser som et varmesystem i moderne nybyggeri såvel som i gamle bygninger fra tidligere århundreder - se vores referencer! Til referenceprojekterne
  • Tilbudsregner

    Hvad koster Schlüter-BEKOTEC-THERM? Beregn prisen på din nye gulvvarme, altomfattende og uforpligtende. Beregn omkostningerne nu

Dele

Endlich barfuß über warme Fliesen laufen - dank einer Fußbodenheizung von Schlüter!

Lær vores kompletsystem Schlüter®-BEKOTEC-THERM at kende!

Schlüter®-BEKOTEC-THERM